
Kaas ui rösti met currysaus
Krokant, hartig en vol smaak – dit is comfort food met een twist! De kaas-ui rösti krijgt extra pit met onze kruidige Oliehoorn currysaus. Ideaal als snack of bijgerecht!
Recept gebaseerd op 4 personen
- Currysaus
- Snack
- Gemakkelijk
- Voor 4 porties

Instructies(7)
- 1
Schil en rasp de aardappels. Rasp ook de ui.
- 2
Doe de aardappel en ui in een kom. Voeg het ei, de kaas en het gerookte paprikapoeder toe. Breng op smaak met een beetje peper.
- 3
Spatel alles goed door elkaar.
- 4
Zet een koekenpan op het vuur en verhit de boter of olie. Schep het rösti-mengsel in de pan en druk goed aan.
- 5
Bak de rösti 10 minuten op halfhoog vuur en met de deksel op de pan. Keer hem daarna voorzichtig om met behulp van een groot bord.
- 6
Bak vervolgens de andere zijde 10 minuten op halfhoog vuur met de deksel op de pan. Let erop dat de rösti niet te donker wordt.
- 7
Schuif hem daarna op een groot bord en snijd in stukjes. Serveer met curry.