Recepten

Broodje carpaccio met truffel mayonaise en Loaded Fries met Parmezaanse kaas

Broodje carpaccio met truffel mayonaise en Loaded Fries met Parmezaanse kaas Broodje carpaccio met truffel mayonaise en Loaded Fries met Parmezaanse kaas Broodje carpaccio met truffel mayonaise en Loaded Fries met Parmezaanse kaas Broodje carpaccio met truffel mayonaise en Loaded Fries met Parmezaanse kaas Broodje carpaccio met truffel mayonaise en Loaded Fries met Parmezaanse kaas
Broodje carpaccio met truffel mayonaise en Loaded Fries met Parmezaanse kaas Broodje carpaccio met truffel mayonaise en Loaded Fries met Parmezaanse kaas Broodje carpaccio met truffel mayonaise en Loaded Fries met Parmezaanse kaas Broodje carpaccio met truffel mayonaise en Loaded Fries met Parmezaanse kaas Broodje carpaccio met truffel mayonaise en Loaded Fries met Parmezaanse kaas
Broodje carpaccio met truffel mayonaise en Loaded Fries met Parmezaanse kaas Broodje carpaccio met truffel mayonaise en Loaded Fries met Parmezaanse kaas Broodje carpaccio met truffel mayonaise en Loaded Fries met Parmezaanse kaas Broodje carpaccio met truffel mayonaise en Loaded Fries met Parmezaanse kaas Broodje carpaccio met truffel mayonaise en Loaded Fries met Parmezaanse kaas

Het broodje carpaccio met Truffelmayonaise

Ingrediënten (6)

Product

Truffelmayonaise

  • 1 stuk vers stokbrood (ca. 20–25 cm)
  • 2 eetlepels Oliehoorn truffelmayonaise
  • 75 g carpaccio dungesneden rundvlees
  • Handje verse rucola
  • Geroosterde pijnboompitjes
  • Versgemalen zwarte peper

Instructies(7)

  • 1Snijd het stokbrood in de lengte open.
  • 2Besmeer de onderkant rijkelijk met de Oliehoorn truffelmayonaise.
  • 3Verdeel de rucola over de truffelmayonaise.
  • 4Leg de plakjes carpaccio erop.
  • 5Voeg wat pijnboompitjes toe voor extra crunch.
  • 6Maal er wat verse zwarte peper over.
  • 7Klap het stokbrood dicht, snijd schuin door en serveer direct.

Loaded Fries met Parmezaanse kaas

Ingrediënten (4)

Product

Truffelmayonaise

  • 500 g verse patat
  • 3 eetlepels Oliehoorn truffelmayonaise
  • 30 g geraspte Parmezaanse kaas
  • Zout en versgemalen zwarte peper

Instructies(6)

  • 1Bak de patat goudbruin en krokant volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 2Schep de warme friet in een schaal of bakje.
  • 3Verdeel de Oliehoorn truffelmayonaise erover.
  • 4Bestrooi royaal met Parmezaanse kaas.
  • 5Breng op smaak met een snufje zout en versgemalen peper.
  • 6Serveer direct, terwijl de patat nog heet is!