
Broodje braadworst Curry met witlofsalade, blauwe kaas en walnoten
Mmmm, dat smaakt naar meer. Deze variant op het klassieke broodje braadworst is er echt één om jouw vingers bij af te likken. Fris, licht pittig én heerlijk zoet door onze currysaus.
- Currysaus
- Lunch
- Gemakkelijk
- Voor 4 porties

Instructies(5)
- 1
Meng de witlofreepjes, plakjes appel, gehakte walnoten en verkruimelde blauwe kaas in een grote kom.
- 2
Besprenkel met citroensap en olijfolie, en breng op smaak met zout en versgemalen peper. Hussel alles goed door elkaar.
- 3
Verwarm de grill voor op middelhoog vuur. Bestrijk de braadworsten lichtjes met olijfolie.
- 4
Grill de braadworsten gedurende 8-10 minuten, of tot ze gaar zijn en mooie grillstrepen hebben.
- 5
Serveer de gegrilde braadworsten op een broodje met daaronder de witlofsalade. En top af met lekker veel Oliehoorn Currysaus. Garneer met krokante uitjes of lente uitjes.
Bekijk ook eens