Recepten

Een dikke klassieke hamburger met hamburgersaus

Een dikke klassieke hamburger met hamburgersaus Een dikke klassieke hamburger met hamburgersaus Een dikke klassieke hamburger met hamburgersaus Een dikke klassieke hamburger met hamburgersaus Een dikke klassieke hamburger met hamburgersaus
Een dikke klassieke hamburger met hamburgersaus Een dikke klassieke hamburger met hamburgersaus Een dikke klassieke hamburger met hamburgersaus Een dikke klassieke hamburger met hamburgersaus Een dikke klassieke hamburger met hamburgersaus
Een dikke klassieke hamburger met hamburgersaus Een dikke klassieke hamburger met hamburgersaus Een dikke klassieke hamburger met hamburgersaus Een dikke klassieke hamburger met hamburgersaus Een dikke klassieke hamburger met hamburgersaus

Ingrediënten (11)

Product

Hamburgersaus 900ml

  • 1 groot hamburgerbroodje
  • 150–180 g rundergehakt voor een dikke burger
  • Zout en peper naar smaak
  • 1 eetlepel boter
  • 1 plak cheddar kaas
  • Paar blaadjes ijsbergsla
  • 2 plakjes tomaat
  • 2 augurkenschijfjes
  • 2 dunne ringen rode ui
  • 4 plakjes krokant gebakken bacon
  • 2 eetlepels Oliehoorn hamburgersaus

Instructies(9)

  • 1

    Bak de bacon krokant in een droge koekenpan en zet apart op keukenpapier.

  • 2

    Vorm een dikke burger van het gehakt en breng op smaak met zout en peper.

  • 3

    Verhit boter in een pan en bak de burger 4–5 minuten per kant. Leg de plak kaas erop tijdens de laatste minuut om te smelten.

  • 4

    Snijd het broodje open en rooster de helften kort in een droge pan of oven.

  • 5

    Besmeer de onderste helft met Oliehoorn hamburgersaus.

  • 6

    Leg daarop sla, tomaat, augurk en rode ui ringen.

  • 7

    Leg de warme burger met gesmolten kaas erop.

  • 8

    Verdeel de krokante bacon over de burger.

  • 9

    Besmeer de bovenkant van het broodje ook met Oliehoorn hamburgersaus en leg deze erop.