Recepten

Huisgemaakte inktvisringen met Oliehoorn Fritessaus

Huisgemaakte inktvisringen met Oliehoorn Fritessaus Huisgemaakte inktvisringen met Oliehoorn Fritessaus Huisgemaakte inktvisringen met Oliehoorn Fritessaus Huisgemaakte inktvisringen met Oliehoorn Fritessaus Huisgemaakte inktvisringen met Oliehoorn Fritessaus
Huisgemaakte inktvisringen met Oliehoorn Fritessaus Huisgemaakte inktvisringen met Oliehoorn Fritessaus Huisgemaakte inktvisringen met Oliehoorn Fritessaus Huisgemaakte inktvisringen met Oliehoorn Fritessaus Huisgemaakte inktvisringen met Oliehoorn Fritessaus
Huisgemaakte inktvisringen met Oliehoorn Fritessaus Huisgemaakte inktvisringen met Oliehoorn Fritessaus Huisgemaakte inktvisringen met Oliehoorn Fritessaus Huisgemaakte inktvisringen met Oliehoorn Fritessaus Huisgemaakte inktvisringen met Oliehoorn Fritessaus

Ingrediënten (8)

Product

Fritessaus 25%

  • 500 g verse inktvis, schoongemaakt en in ringen gesneden
  • 1 kopje bloem
  • 2 eieren, losgeklopt
  • 1 kopje paneermeel
  • Zout en peper naar smaak
  • Plantaardige olie om te frituren
  • Limoen
  • Oliehoorn Fritessaus

Instructies(7)

  • 1

    Verhit de plantaardige olie in een diepe pan tot 180°C.

  • 2

    Dep de inktvisringen droog met keukenpapier en bestrooi ze lichtjes met zout en peper.

  • 3

    Plaats de bloem, losgeklopte eieren en paneermeel elk in afzonderlijke kommen.

  • 4

    Haal elke inktvisring eerst door de bloem, dan door het losgeklopte ei en tot slot door het paneermeel, zorg ervoor dat elke ring gelijkmatig bedekt is.

  • 5

    Frituur de inktvisringen in batches in de hete olie tot ze goudbruin en knapperig zijn, ongeveer 2-3 minuten per batch.

  • 6

    Laat de gefrituurde inktvisringen uitlekken op keukenpapier om overtollige olie te verwijderen.

  • 7

    Serveer de gefrituurde met Oliehoorn Fritessaus en partjes limoen.