
Hartige kaasmuffins met Oliehoorn mayonaise
Een luchtige, hartige kaasmuffin boordevol smaak, met een krokant randje en zacht binnen door de Oliehoorn mayonaise. Lekker als tussengerecht of voor bij de Paasborrel! Klein van stuk, groots in smaak.
- Mayonaise
- Snack
- Gemakkelijk
- Voor 4 porties

Instructies(6)
- 1
Verwarm de oven voor op 180°C en plaats de muffinvormpjes in een muffinbakblik.
- 2
Meng in een kom de bloem, bakpoeder, zout, paprikapoeder en geraspte kaas.
- 3
Klop in een andere kom het ei los en voeg de melk, mayonaise en gesmolten boter toe. Meng dit goed.
- 4
Voeg de natte ingrediënten toe aan de droge ingrediënten en roer kort door tot alles net gemengd is. Niet te lang roeren, het beslag mag wat klonterig zijn!
- 5
Verdeel het beslag over de muffinvormpjes en bak 20-25 minuten in de voorverwarmde oven, tot ze goudbruin en stevig aanvoelen.
- 6
Laat de muffins even afkoelen en serveer ze lauwwarm of op kamertemperatuur.
Bekijk ook eens