
Gegrilde vleesspiesjes met Ketchup glazuur
Wist je dat? Klassieke spiesjes + klassieke Tomatenketchup = een heerlijk en uniek BBQ gerecht! Verrassend, makkelijk te maken en sensausioneel lekker.
- Tomatenketchup
- Diner
- Gemakkelijk
- Voor 4 porties

Instructies(6)
- 1
Week houten spiesen in water om te voorkomen dat ze tijdens het grillen verbranden.
- 2
Rijg het vlees (en eventuele de groenten) op de spiesen en breng op smaak met zout en peper.
- 3
Verwarm de barbecue voor op middelhoog vuur.
- 4
Leg de spiesjes op de barbecue en gril ze gedurende 10-12 minuten, regelmatig draaiend, tot het vlees gaar is en mooie grillmarkeringen heeft.
- 5
Bestrijk de spiesjes met een dun laagje Oliehoorn Tomatenketchup aan beide zijden, ongeveer 1-2 minuten voordat ze klaar zijn met grillen. Dit zorgt voor een mooie glans en zoete smaak.
- 6
Haal de spiesjes van de barbecue en serveer ze met een los bakje Tomatenketchup.
Bekijk ook eens