
Recepten
Bruschetta gerookte zalm & blini Parmaham met truffelmayonaise
Bruschetta gerookte zalm & blini Parmaham met truffelmayonaise
Bruschetta gerookte zalm & blini Parmaham met truffelmayonaise
Bruschetta gerookte zalm & blini Parmaham met truffelmayonaise
Bruschetta gerookte zalm & blini Parmaham met truffelmayonaise
Bruschetta gerookte zalm & blini Parmaham met truffelmayonaise
Bruschetta gerookte zalm & blini Parmaham met truffelmayonaise
Bruschetta gerookte zalm & blini Parmaham met truffelmayonaise
Bruschetta gerookte zalm & blini Parmaham met truffelmayonaise
Bruschetta gerookte zalm & blini Parmaham met truffelmayonaise
Bruschetta gerookte zalm & blini Parmaham met truffelmayonaise
Bruschetta gerookte zalm & blini Parmaham met truffelmayonaise
Bruschetta gerookte zalm & blini Parmaham met truffelmayonaise
Bruschetta gerookte zalm & blini Parmaham met truffelmayonaise
Bruschetta gerookte zalm & blini Parmaham met truffelmayonaise
Bruschetta gerookte zalm & blini Parmaham met truffelmayonaise
Zomers genieten? Deze Bruschetta met gerookte zalm en blini met Parmaham & truffelmayonaise zijn dé perfecte combi van fris, romig en feestelijk. Ideaal voor op een borrelplank, zomerse lunch of als stijlvol voorgerecht.
- Truffelmayonaise
- Snack
- Gemakkelijk
- Voor 4 porties

Bruschetta's
Instructies(7)
- 1Verwarm de oven voor op 200°C.
- 2Snijd de ciabatta in schuine plakjes.
- 3Besprenkel de plakjes met een beetje olijfolie en rooster ze in de oven voor 5 tot 7 minuten, tot ze goudbruin en krokant zijn.
- 4Laat de ciabatta plakjes een beetje afkoelen en besmeer elk plakje met een dun laagje Oliehoorn truffelmayonaise.
- 5Leg er een plakje gerookte zalm bovenop.
- 6Bestrooi het broodje met verse dille en klein beetje zwarte peper.
- 7Serveer het met de citroenpartjes.
Blini's
Instructies(7)
- 1Meng in een kom de bloem, bakpoeder en een snufje zout.
- 2Voeg de melk, gesmolten boter en een eidooier toe en meng dit tot een glad beslag.
- 3Klop in een aparte kom het eiwit stijf en spatel dit voorzichtig door het beslag.
- 4Verhit een koekenpan met een beetje boter en bak kleine hoopjes beslag (ongeveer een eetlepel per blini). Bak ze 1-2 minuten per kant tot ze goudbruin zijn.
- 5Laat de blini’s even afkoelen en beleg ze met een half plakje Parmaham.
- 6Voeg een klein toefje Oliehoorn truffelmayonaise toe.
- 7Garneer het met de fijngehakte bieslook.
Bekijk ook eens
Meer recepten
Pizza Hotdog Zalm Schnitzel Salade Pizza
Pizza Hotdog Zalm Schnitzel Salade Pizza
Pizza Hotdog Zalm Schnitzel Salade Pizza
Pizza Hotdog Zalm Schnitzel Salade Pizza
Pizza Hotdog Zalm Schnitzel Salade Pizza
Pizza Hotdog Zalm Schnitzel Salade Pizza
Pizza Hotdog Zalm Schnitzel Salade Pizza
Pizza Hotdog Zalm Schnitzel Salade Pizza
Pizza Hotdog Zalm Schnitzel Salade Pizza
Pizza Hotdog Zalm Schnitzel Salade Pizza
Pizza Hotdog Zalm Schnitzel Salade Pizza
Pizza Hotdog Zalm Schnitzel Salade Pizza
Pizza Hotdog Zalm Schnitzel Salade Pizza
Pizza Hotdog Zalm Schnitzel Salade Pizza
Pizza Hotdog Zalm Schnitzel Salade Pizza