Recepten

Bruschetta gerookte zalm & blini Parmaham met truffelmayonaise

Bruschetta gerookte zalm & blini Parmaham met truffelmayonaise Bruschetta gerookte zalm & blini Parmaham met truffelmayonaise Bruschetta gerookte zalm & blini Parmaham met truffelmayonaise Bruschetta gerookte zalm & blini Parmaham met truffelmayonaise Bruschetta gerookte zalm & blini Parmaham met truffelmayonaise
Bruschetta gerookte zalm & blini Parmaham met truffelmayonaise Bruschetta gerookte zalm & blini Parmaham met truffelmayonaise Bruschetta gerookte zalm & blini Parmaham met truffelmayonaise Bruschetta gerookte zalm & blini Parmaham met truffelmayonaise Bruschetta gerookte zalm & blini Parmaham met truffelmayonaise
Bruschetta gerookte zalm & blini Parmaham met truffelmayonaise Bruschetta gerookte zalm & blini Parmaham met truffelmayonaise Bruschetta gerookte zalm & blini Parmaham met truffelmayonaise Bruschetta gerookte zalm & blini Parmaham met truffelmayonaise Bruschetta gerookte zalm & blini Parmaham met truffelmayonaise

Ga snel naar:

Bruschetta's

Ingrediënten (6)

Product

Truffel Mayonaise

  • 1 ciabatta
  • 100 g gerookte zalm in dunne plakjes
  • 2 eetlepels Oliehoorn truffelmayonaise
  • 1 eetlepel olijfolie
  • Zwarte peper naar smaak
  • Verse dille en citroenpartjes ter garnering

Instructies(7)

  • 1Verwarm de oven voor op 200°C.
  • 2Snijd de ciabatta in schuine plakjes.
  • 3Besprenkel de plakjes met een beetje olijfolie en rooster ze in de oven voor 5 tot 7 minuten, tot ze goudbruin en krokant zijn.
  • 4Laat de ciabatta plakjes een beetje afkoelen en besmeer elk plakje met een dun laagje Oliehoorn truffelmayonaise.
  • 5Leg er een plakje gerookte zalm bovenop.
  • 6Bestrooi het broodje met verse dille en klein beetje zwarte peper.
  • 7Serveer het met de citroenpartjes.

Blini's

Ingrediënten (9)

Product

Truffel Mayonaise

  • 100 g bloem
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 100 ml melk
  • 1 ei gesplitst in eidooier en eiwit
  • 1 eetlepel gesmolten boter
  • Snufje zout
  • 100 g Parmaham in dunne plakjes
  • 2 eetlepels Oliehoorn truffelmayonaise
  • Verse gehakte bieslook

Instructies(7)

  • 1Meng in een kom de bloem, bakpoeder en een snufje zout.
  • 2Voeg de melk, gesmolten boter en een eidooier toe en meng dit tot een glad beslag.
  • 3Klop in een aparte kom het eiwit stijf en spatel dit voorzichtig door het beslag.
  • 4Verhit een koekenpan met een beetje boter en bak kleine hoopjes beslag (ongeveer een eetlepel per blini). Bak ze 1-2 minuten per kant tot ze goudbruin zijn.
  • 5Laat de blini’s even afkoelen en beleg ze met een half plakje Parmaham.
  • 6Voeg een klein toefje Oliehoorn truffelmayonaise toe.
  • 7Garneer het met de fijngehakte bieslook.