Recepten

BBQ kipspies & groentespies met Currysaus Zoetzuur

BBQ kipspies & groentespies met Currysaus Zoetzuur BBQ kipspies & groentespies met Currysaus Zoetzuur BBQ kipspies & groentespies met Currysaus Zoetzuur BBQ kipspies & groentespies met Currysaus Zoetzuur BBQ kipspies & groentespies met Currysaus Zoetzuur
BBQ kipspies & groentespies met Currysaus Zoetzuur BBQ kipspies & groentespies met Currysaus Zoetzuur BBQ kipspies & groentespies met Currysaus Zoetzuur BBQ kipspies & groentespies met Currysaus Zoetzuur BBQ kipspies & groentespies met Currysaus Zoetzuur
BBQ kipspies & groentespies met Currysaus Zoetzuur BBQ kipspies & groentespies met Currysaus Zoetzuur BBQ kipspies & groentespies met Currysaus Zoetzuur BBQ kipspies & groentespies met Currysaus Zoetzuur BBQ kipspies & groentespies met Currysaus Zoetzuur

De Kipspiesen

Ingrediënten (6)

Product

Currysaus Zoetzuur

  • 400 g kipfilet in blokjes
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 theelepels paprikapoeder
  • 1/2 theelepels knoflookpoeder
  • Zout en peper naar smaak
  • 10 – 12 stuks satéstokjes geweekt in water

Instructies(7)

  • 1Meng olijfolie met de paprikapoeder, knoflookpoeder, zout en peper.
  • 2Voeg de kipblokjes toe en meng dit goed. Laat het 30 min marineren.
  • 3Verwarm de BBQ tot middelhoog vuur.
  • 4Rijg de kipblokjes aan de satéstokjes en leg het op de BBQ.
  • 5Grill de kipspiesen 10-12 minuten. Keer regelmatig tot ze gaar en goudbruin zijn.
  • 6Serveer de kipspiesen met de frisse Oliehoorn Currysaus Zoetzuur erbij.
  • 7Eet het met een stokbrood, frisse salade of couscous.

De Groentespiesen

Ingrediënten (10)

Product

Currysaus Zoetzuur

  • 1 rode paprika in stukjes
  • 1/2 ananas in stukjes
  • 1 courgette in dikke plakken
  • 150 g gehalveerde champignons
  • 1 rode ui in partjes
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 theelepel gedroogde oregano
  • Zout en peper naar smaak
  • 4 – 6 stuks satéstokjes geweekt in water
  • grote dot Oliehoorn Currysaus Zoetzuur

Instructies(7)

  • 1Meng paprika, ananas, courgette, champignons en ui met olijfolie, oregano, zout en peper.
  • 2Rijg de groenten aan de satéstokjes.
  • 3Verwarm de BBQ tot middelhoog vuur.
  • 4Leg de groentespiesen op de BBQ.
  • 5Grill de groentespiesen 8-10 minuten tot ze mooi geroosterd en beetgaar zijn.
  • 6Serveer de groentespiesen met de frisse Oliehoorn Currysaus Zoetzuur erbij.
  • 7Eet het met een stokbrood, frisse salade of couscous.