
BBQ Bacon Onion Burger
De ultieme burger voor op de BBQ maak je zó! Met knapperige bacon, zoete uien en als smaakmaker onze rokerige Oliehoorn barbecuesaus. Onmisbaar voor die échte BBQ-smaak!
Recept gebaseerd op 2 personen
- Barbecuesaus
- Lunch
- Diner
- Gemakkelijk
- Voor 2 porties

Instructies(10)
- 1
Meng het gehakt met zout en peper en vorm er 2 burgers van.
- 2
Druk een klein kuiltje in het midden van elke burger (dit voorkomt dat ze opbollen bij het grillen).
- 3
Verhit een pan of de BBQ en bak de bacon krokant. Laat deze vervolgens uitlekken op keukenpapier.
- 4
Gebruik een beetje van het baconvet en bak de uienringen tot ze zacht en gekarameliseerd zijn.
- 5
Grill de burgers op de BBQ of in een pan, 3-4 minuten per kant.
- 6
Leg de cheddar kaas op de burgers en laat het smelten.
- 7
Snijd de broodjes open en rooster ze kort op de BBQ of in een pan met een beetje boter.
- 8
Besmeer de onderste helft van het broodje royaal met de Oliehoorn barbecuesaus.
- 9
Leg de kropsla erop en dan de burger, gevolgd door de tomaat, gegrilde uien en bacon.
- 10
Dek af met de bovenkant van het broodje en aanvullen maar!