Recepten

Gekookte garnalen met cocktailsaus

Gekookte garnalen met cocktailsaus Gekookte garnalen met cocktailsaus Gekookte garnalen met cocktailsaus Gekookte garnalen met cocktailsaus Gekookte garnalen met cocktailsaus
Gekookte garnalen met cocktailsaus Gekookte garnalen met cocktailsaus Gekookte garnalen met cocktailsaus Gekookte garnalen met cocktailsaus Gekookte garnalen met cocktailsaus
Gekookte garnalen met cocktailsaus Gekookte garnalen met cocktailsaus Gekookte garnalen met cocktailsaus Gekookte garnalen met cocktailsaus Gekookte garnalen met cocktailsaus

Ingrediënten (7)

Product

Mayonaise 80%

Product

Tomatenketchup

  • 250 gram gekookte garnalen, gepeld en schoongemaakt
  • ½ kopje mayonaise
  • 2 eetlepels ketchup
  • Zout en peper naar smaak
  • 1 citroen, in partjes
  • Optioneel: een snufje cayennepeper voor wat pit
  • Verse peterselie (optioneel, voor garnering)

Instructies(5)

  • 1

    Meng in een kleine kom de mayonaise, ketchup. Roer goed totdat alle ingrediënten goed gemengd zijn.

  • 2

    Proef de saus en breng op smaak met zout en peper naar wens. Als je van wat pit houdt, kun je ook een snufje cayennepeper toevoegen.

  • 3

    Giet de saus in een apart schaaltje of kommetje.

  • 4

    Serveer de gekookte garnalen op een bord of schaal samen met de kom met de mayonaise-ketchupdip en partjes citroen.

  • 5

    Garneer de garnalen met wat peterselie.