
Gekookte garnalen met cocktailsaus
Op zoek naar een klassieker die altijd scoort? Deze gekookte garnalen met huisgemaakte cocktailsaus zijn fris, romig en onweerstaanbaar lekker. Serveer ze met een schijfje citroen en wat verse peterselie voor die perfecte borrelhap of chique voorgerecht.
- Mayonaise
- Tomatenketchup
- Diner
- Gemiddeld
- Voor 4 personen

Instructies(5)
- 1
Meng in een kleine kom de mayonaise, ketchup. Roer goed totdat alle ingrediënten goed gemengd zijn.
- 2
Proef de saus en breng op smaak met zout en peper naar wens. Als je van wat pit houdt, kun je ook een snufje cayennepeper toevoegen.
- 3
Giet de saus in een apart schaaltje of kommetje.
- 4
Serveer de gekookte garnalen op een bord of schaal samen met de kom met de mayonaise-ketchupdip en partjes citroen.
- 5
Garneer de garnalen met wat peterselie.
Bekijk ook eens