
BBQ Bacon Onion Burger
Een echte smaakbom. Sappig rundvlees, knapperige bacon, zoetgebakken uien en Oliehoorn barbecuesaus: een combinatie die blijft hangen. De BBQ Bacon Onion Burger is hét bewijs dat comfortfood en smaakvol perfect samen kunnen gaan!
- Barbecuesaus
- Diner
- Gemiddeld
- Voor 2 porties

Instructies(10)
- 1
Meng het gehakt met zout en peper en vorm er 2 burgers van.
- 2
Druk een klein kuiltje in het midden van elke burger (dit voorkomt dat ze opbollen bij het grillen).
- 3
Verhit een pan of de BBQ en bak de bacon krokant. Laat deze vervolgens uitlekken op keukenpapier.
- 4
Gebruik een beetje van het baconvet en bak de uienringen tot ze zacht en gekarameliseerd zijn.
- 5
Grill de burgers op de BBQ of in een pan, 3-4 minuten per kant.
- 6
Leg de cheddar kaas op de burgers en laat het smelten.
- 7
Snijd de broodjes open en rooster ze kort op de BBQ of in een pan met een beetje boter.
- 8
Besmeer de onderste helft van het broodje royaal met de Oliehoorn barbecuesaus.
- 9
Leg de kropsla erop en dan de burger, gevolgd door de tomaat, gegrilde uien en bacon.
- 10
Dek af met de bovenkant van het broodje en aanvullen maar!
Bekijk ook eens