Recepten

Kipburger Zeedijk

Kipburger Zeedijk Kipburger Zeedijk Kipburger Zeedijk Kipburger Zeedijk Kipburger Zeedijk
Kipburger Zeedijk Kipburger Zeedijk Kipburger Zeedijk Kipburger Zeedijk Kipburger Zeedijk
Kipburger Zeedijk Kipburger Zeedijk Kipburger Zeedijk Kipburger Zeedijk Kipburger Zeedijk

Ingrediënten (8)

Product

Zeedijk Kerrie Mayonaise

  • 4 kipfiletburgers
  • 4 hamburgerbroodjes
  • 1 kopje zeedijk mayonaise
  • 4 plakjes cheddar kaas
  • Sla, tomaat en ui (optioneel, voor garnering)
  • Plakjes augurk (optioneel)
  • Zout en peper naar smaak
  • Boter of olie om te grillen

Instructies(9)

  • 1

    Verhit een grillpan of barbecue op middelhoog vuur.

  • 2

    Bestrooi de kipfiletburgers met zout en peper naar smaak.

  • 3

    Gril de kipfiletburgers ongeveer 4-5 minuten aan elke kant, of totdat ze volledig gaar zijn en geen roze vlees meer hebben van binnen.

  • 4

    Tijdens de laatste minuut van het grillen, leg je een plakje cheddar kaas op elke kipburger en laat je het smelten.

  • 5

    Terwijl de kipburgers grillen, kun je de hamburgerbroodjes licht roosteren op de grill.

  • 6

    Smeer een royale hoeveelheid zeedijk mayonaise op de onderkant van elk geroosterd hamburgerbroodje.

  • 7

    Leg de gegrilde kipburger met gesmolten kaas bovenop de zeedijk mayonaise.

  • 8

    Voeg eventueel sla, tomaat, ui en plakjes augurk toe voor extra smaak en textuur.

  • 9

    Plaats de bovenkant van het hamburgerbroodje erop en serveren maar.