
Kipburger Zeedijk
Streetfood op z’n best – zó maak je de Kipburger Zeedijk! Krokante kip, frisse toppings en onze pittige Oliehoorn Zeedijksaus maken dit tot een burger met karakter.
- Zeedijk Mayonaise
- Diner
- Gemakkelijk
- Voor 4 personen

Instructies(9)
- 1
Verhit een grillpan of barbecue op middelhoog vuur.
- 2
Bestrooi de kipfiletburgers met zout en peper naar smaak.
- 3
Gril de kipfiletburgers ongeveer 4-5 minuten aan elke kant, of totdat ze volledig gaar zijn en geen roze vlees meer hebben van binnen.
- 4
Tijdens de laatste minuut van het grillen, leg je een plakje cheddar kaas op elke kipburger en laat je het smelten.
- 5
Terwijl de kipburgers grillen, kun je de hamburgerbroodjes licht roosteren op de grill.
- 6
Smeer een royale hoeveelheid zeedijk mayonaise op de onderkant van elk geroosterd hamburgerbroodje.
- 7
Leg de gegrilde kipburger met gesmolten kaas bovenop de zeedijk mayonaise.
- 8
Voeg eventueel sla, tomaat, ui en plakjes augurk toe voor extra smaak en textuur.
- 9
Plaats de bovenkant van het hamburgerbroodje erop en serveren maar.
Bekijk ook eens