Recepten

Huisgemaakte tonijnsalade

Huisgemaakte tonijnsalade Huisgemaakte tonijnsalade Huisgemaakte tonijnsalade Huisgemaakte tonijnsalade Huisgemaakte tonijnsalade
Huisgemaakte tonijnsalade Huisgemaakte tonijnsalade Huisgemaakte tonijnsalade Huisgemaakte tonijnsalade Huisgemaakte tonijnsalade
Huisgemaakte tonijnsalade Huisgemaakte tonijnsalade Huisgemaakte tonijnsalade Huisgemaakte tonijnsalade Huisgemaakte tonijnsalade

Ingrediënten (7)

Product

Mayonaise 80%

  • 2 blikjes tonijn op waterbasis, uitgelekt
  • 1/2 kop Oliehoorn Mayonaise
  • 1 el citroensap
  • 2 stengels bleekselderij, fijngehakt
  • 1/4 kop fijngehakte ui
  • Zout en peper naar smaak
  • Optioneel: 2 el fijngehakte verse peterselie

Instructies(6)

  • 1

    Meng de tonijn, Oliehoorn Mayonaise en citroensap in een middelgrote kom. Prak de tonijn een beetje met een vork zodat het goed vermengd is met de mayonaise en citroensap.

  • 2

    Voeg de fijngehakte bleekselderij, ui en eventueel de verse peterselie toe aan het mengsel. Roer alles goed door elkaar.

  • 3

    Breng de tonijnsalade op smaak met zout en peper.

  • 4

    Proef de tonijnsalade en pas indien nodig de hoeveelheid mayonaise, citroensap of kruiden aan naar jouw voorkeur.

  • 5

    Dek de kom af en laat de tonijnsalade minstens 30 minuten in de koelkast rusten om de smaken te laten mengen.

  • 6

    Serveer de tonijnsalade op brood of met crackers.