
Hotdog met pittige currysaus en witte koolsalade
Een klassieker die extra pittig lekker is. Deze hotdog krijgt dankzij de pittige currysaus en de frisse koolsalade een upgrade waar je ‘u’ tegen zegt. Een smaakcombinatie die je favoriete snack helemaal op z’n kop zet!
- Extra pittige currysaus
- Diner
- Gemakkelijk
- Voor 4 porties

Ingrediënten (11)
- 200 g fijn gesneden witte kool
- 1 kleine geraspte wortel
- 1 kleine appel in dunne reepjes
- 2 eetlepels appelciderazijn
- 3 eetlepels Oliehoorn Mayonaise
- 1 eetlepel suiker
- 1 theelepel zout
- Zwarte peper
- 4 hotdogbroodjes
- 4 worsten naar keuze
- Oliehoorn extra pittig currysaus
Instructies(10)
- 1
Meng in een grote kom de witte kool, wortel en appel.
- 2
Los het suiker en zout op in de azijn.
- 3
Voeg dit samen met de Oliehoorn mayonaise toe aan de koolmix en meng dit goed.
- 4
Breng op smaak met zwarte peper.
- 5
Laat de salade minstens 30 minuten marineren in de koelkast (liefst langer voor extra smaak).
- 6
Grill of bak de worsten tot ze gaar en mooi bruin zijn.
- 7
Verwarm ondertussen de hotdogbroodjes kort op de BBQ, oven of grill.
- 8
Schep een royale hoeveelheid witte koolsalade op het broodje en leg de warme worst erop.
- 9
Besmeer het broodje met een flinke lepel pittige Oliehoorn currysaus.
- 10
Serveer het met frietjes of een frisse groene salade erbij voor een heerlijke zomerse maaltijd.
Bekijk ook eens