Recepten

Gevulde truffel-eitjes

Gevulde truffel-eitjes Gevulde truffel-eitjes Gevulde truffel-eitjes Gevulde truffel-eitjes Gevulde truffel-eitjes
Gevulde truffel-eitjes Gevulde truffel-eitjes Gevulde truffel-eitjes Gevulde truffel-eitjes Gevulde truffel-eitjes
Gevulde truffel-eitjes Gevulde truffel-eitjes Gevulde truffel-eitjes Gevulde truffel-eitjes Gevulde truffel-eitjes

Ingrediënten (6)

Product

Truffel Mayonaise

  • 6 eieren
  • 3 el Oliehoorn Truffelmayonaise
  • 1 theelepel citroensap
  • Zout en peper naar smaak
  • Verse bieslook, fijngehakt, voor garnering
  • Optioneel: 30 g kaviaar

Instructies(6)

  • 1

    Kook de eieren in een pan met kokend water gedurende 10 minuten. Spoel ze daarna af onder koud water en pel ze voorzichtig.

  • 2

    Snijd de eieren doormidden en verwijder de eidooiers. Doe de eidooiers in een kom.

  • 3

    Prak de eidooiers met een vork en voeg Oliehoorn Truffelmayonaise, citroensap, zout en peper toe. Meng alles goed door elkaar tot een gladde massa.

  • 4

    Proef het mengsel en breng het indien nodig verder op smaak.

  • 5

    Ben je tevreden over de smaak? Vul dan de lege eiwitten royaal met het truffel-ei mengsel.

  • 6

    Garneer de eitjes met verse bieslook en serveer deze op tafel.
    Tip: Schep een kleine hoeveelheid kaviaar bovenop elk gevuld ei, voor een luxe twist!