
Gevulde truffel-eitjes
Maak jouw Paasbrunch compleet met deze heerlijk gevulde eitjes met een unieke truffel-twist! Extra lekker door onze Oliehoorn Truffelmayonaise met echte zwarte zomertruffel.
- Truffelmayonaise
- Snack
- Gemakkelijk
- Voor 4 porties

Instructies(6)
- 1
Kook de eieren in een pan met kokend water gedurende 10 minuten. Spoel ze daarna af onder koud water en pel ze voorzichtig.
- 2
Snijd de eieren doormidden en verwijder de eidooiers. Doe de eidooiers in een kom.
- 3
Prak de eidooiers met een vork en voeg Oliehoorn Truffelmayonaise, citroensap, zout en peper toe. Meng alles goed door elkaar tot een gladde massa.
- 4
Proef het mengsel en breng het indien nodig verder op smaak.
- 5
Ben je tevreden over de smaak? Vul dan de lege eiwitten royaal met het truffel-ei mengsel.
- 6
Garneer de eitjes met verse bieslook en serveer deze op tafel.
Tip: Schep een kleine hoeveelheid kaviaar bovenop elk gevuld ei, voor een luxe twist!
Bekijk ook eens