Recepten

Een (Zee)dijk van een hotdog!

Een (Zee)dijk van een hotdog! Een (Zee)dijk van een hotdog! Een (Zee)dijk van een hotdog! Een (Zee)dijk van een hotdog! Een (Zee)dijk van een hotdog!
Een (Zee)dijk van een hotdog! Een (Zee)dijk van een hotdog! Een (Zee)dijk van een hotdog! Een (Zee)dijk van een hotdog! Een (Zee)dijk van een hotdog!
Een (Zee)dijk van een hotdog! Een (Zee)dijk van een hotdog! Een (Zee)dijk van een hotdog! Een (Zee)dijk van een hotdog! Een (Zee)dijk van een hotdog!

Ingrediënten (7)

Product

Tomatenketchup

Product

Zeedijk Kerrie Mayonaise

  • 4 hotdogbroodjes
  • 4 hotdogs
  • Oliehoorn Zeedijk Mayonaise
  • Oliehoorn Tomatenketchup
  • 1 bakje gefrituurde uitjes
  • 2 augurken, in blokjes gesneden
  • 1 rode ui, in blokjes gesneden

Instructies(4)

  • 1

    Kook de hotdogs volgens de instructies op de verpakking. Broodjes voorbereiden:

  • 2

    Snijd de hotdogbroodjes open en toast ze eventueel lichtjes in een broodrooster of onder de grill voor een knapperige textuur.

  • 3

    Plaats een hotdog in elk broodje. Voeg een lijn ketchup en een lijn Zeedijk Mayonaise toe bovenop de hotdog.

  • 4

    Verdeel de blokjes augurk en de rode ui over de hotdogs. Strooi de gefrituurde uitjes over de bovenkant.