
Huisgemaakte tonijnsalade
De lekkerste tonijnsalade maak je zelf! Heerlijk hartig, lichtzuur, fris en romig van smaak. Extra lekker door onze authentieke Oliehoorn mayonaise. Perfect voor een lunchbroodje of als borrelhapje met toastje.
- Mayonaise
- Snack
- Gemakkelijk
- Voor 4 porties

Instructies(6)
- 1
Meng de tonijn, Oliehoorn Mayonaise en citroensap in een middelgrote kom. Prak de tonijn een beetje met een vork zodat het goed vermengd is met de mayonaise en citroensap.
- 2
Voeg de fijngehakte bleekselderij, ui en eventueel de verse peterselie toe aan het mengsel. Roer alles goed door elkaar.
- 3
Breng de tonijnsalade op smaak met zout en peper.
- 4
Proef de tonijnsalade en pas indien nodig de hoeveelheid mayonaise, citroensap of kruiden aan naar jouw voorkeur.
- 5
Dek de kom af en laat de tonijnsalade minstens 30 minuten in de koelkast rusten om de smaken te laten mengen.
- 6
Serveer de tonijnsalade op brood of met crackers.
Bekijk ook eens