Recepten

Hamburger met gebakken ui in barbecuesaus & klassieke toppings

Hamburger met gebakken ui in barbecuesaus & klassieke toppings Hamburger met gebakken ui in barbecuesaus & klassieke toppings Hamburger met gebakken ui in barbecuesaus & klassieke toppings Hamburger met gebakken ui in barbecuesaus & klassieke toppings Hamburger met gebakken ui in barbecuesaus & klassieke toppings
Hamburger met gebakken ui in barbecuesaus & klassieke toppings Hamburger met gebakken ui in barbecuesaus & klassieke toppings Hamburger met gebakken ui in barbecuesaus & klassieke toppings Hamburger met gebakken ui in barbecuesaus & klassieke toppings Hamburger met gebakken ui in barbecuesaus & klassieke toppings
Hamburger met gebakken ui in barbecuesaus & klassieke toppings Hamburger met gebakken ui in barbecuesaus & klassieke toppings Hamburger met gebakken ui in barbecuesaus & klassieke toppings Hamburger met gebakken ui in barbecuesaus & klassieke toppings Hamburger met gebakken ui in barbecuesaus & klassieke toppings

Ingrediënten (9)

Product

Barbecuesaus

Product

Hamburgersaus

  • 4 hamburgers
  • 2 grote uien, in dunne ringen
  • 4 eetlepels Oliehoorn barbecuesaus
  • 4 hamburgerbroodjes
  • Paar blaadjes sla
  • Paar plakjes tomaat
  • Augurken in plakjes
  • Plakjes cheddar
  • Oliehoorn hamburgersaus

Instructies(14)

  • 1

    Verhit een koekenpan op middelhoog vuur met een beetje olie of boter.

  • 2

    Voeg de uienringen toe en bak ze zacht en goudbruin in 10-15 minuten.

  • 3

    Voeg de barbecuesaus toe aan de pan en meng goed door de uien.

  • 4

    Laat de ui nog 2–3 minuten sudderen tot de saus wat ingedikt is en de uien lekker sticky zijn.

  • 5

    Bak de hamburgers volgens de verpakking, meestal 3-4 minuten per kant.

  • 6

    Leg een plak cheddar kaas op de burger tijdens de laatste minuut om deze te laten smelten.

  • 7

    Snijd de broodjes open en rooster ze kort op in een grillpan.

  • 8

    Besmeer de onderste helft van het broodje met de Oliehoorn hamburgersaus.

  • 9

    Leg er een blaadje sla op. 

  • 10

    Leg de warme hamburger met kaas erop.

  • 11

    Schep een flinke lepel van de gebakken ui met barbecuesaus op de burger.

  • 12

    Voeg plakjes tomaat en augurk toe.

  • 13

    Dek af met de bovenkant van het broodje.

  • 14
    Serveer het met frietjes, coleslaw of een frisse groene salade.