
Gourmet broodje shoarma knoflooksaus
Shoarma met een frisse upgrade! Krokant gebakken shoarma op een vers broodje, rijk belegd met gegrilde paprika, tomaat, komkommer en veldsla. Maak af met een royale klodder knoflooksaus.
Recept gebaseerd op 4 personen
- Knoflooksaus
- Diner
- Gemakkelijk
- Voor 4 porties

Instructies(8)
- 1
Verwarm het gourmetstel of grillpan.
- 2
Meng de paprikareepjes met 1 eetlepel olijfolie en wat zout en peper.
- 3
Grill de paprika ongeveer 5-7 minuten tot ze zacht en licht geroosterd zijn. Zet apart.
- 4
Verhit vervolgens 1 theelepel olijfolie in een gourmetpannetje en bak het shoarmavlees 3 minuten gaar en knapperig.
- 5
Rooster de pitabroodjes kort in een broodrooster of op het gourmet stel tot ze warm en licht krokant zijn.
- 6
Snijd de pitabroodjes open en begin met een handvol veldsla als basis.
- 7
Voeg vervolgens plakjes tomaat en komkommer toe en een portie shoarmavlees, gevolgd door de gegrilde paprika.
- 8
Eindig met een flinke dot knoflooksaus en wat dungesneden rode ui.
Bekijk ook eens