Recepten

Gevulde jalapeño’s en mini varkenshaasspiesjes met sweet chili-chipotle en barbecuesaus

Gevulde jalapeño’s en mini varkenshaasspiesjes met sweet chili-chipotle en barbecuesaus Gevulde jalapeño’s en mini varkenshaasspiesjes met sweet chili-chipotle en barbecuesaus Gevulde jalapeño’s en mini varkenshaasspiesjes met sweet chili-chipotle en barbecuesaus Gevulde jalapeño’s en mini varkenshaasspiesjes met sweet chili-chipotle en barbecuesaus Gevulde jalapeño’s en mini varkenshaasspiesjes met sweet chili-chipotle en barbecuesaus
Gevulde jalapeño’s en mini varkenshaasspiesjes met sweet chili-chipotle en barbecuesaus Gevulde jalapeño’s en mini varkenshaasspiesjes met sweet chili-chipotle en barbecuesaus Gevulde jalapeño’s en mini varkenshaasspiesjes met sweet chili-chipotle en barbecuesaus Gevulde jalapeño’s en mini varkenshaasspiesjes met sweet chili-chipotle en barbecuesaus Gevulde jalapeño’s en mini varkenshaasspiesjes met sweet chili-chipotle en barbecuesaus
Gevulde jalapeño’s en mini varkenshaasspiesjes met sweet chili-chipotle en barbecuesaus Gevulde jalapeño’s en mini varkenshaasspiesjes met sweet chili-chipotle en barbecuesaus Gevulde jalapeño’s en mini varkenshaasspiesjes met sweet chili-chipotle en barbecuesaus Gevulde jalapeño’s en mini varkenshaasspiesjes met sweet chili-chipotle en barbecuesaus Gevulde jalapeño’s en mini varkenshaasspiesjes met sweet chili-chipotle en barbecuesaus

Gevulde jalapeño’s met roomkaas en spek

Ingrediënten (4)

Product

Sweet Chili Chipotlesaus

  • 4 jalapeño pepers, gehalveerd en zaadjes verwijderd
  • 50 g kruidenroomkaas
  • 6 plakjes ontbijtspek of pancetta, in kleine reepjes
  • 3 eetlepels Oliehoorn Sweet Chili-Chipotlesaus

Instructies(5)

  • 1Vul elke halve jalapeño met een lepel kruidenroomkaas.
  • 2Wikkel een stukje spek om de jalapeño.
  • 3Leg de jalapeño’s op het gourmetstel.
  • 4Bak 5–7 minuten tot het spek krokant is en de kaas licht gesmolten.
  • 5Geniet direct van de gevulde jalapeño. Wil je extra pit? Dip ze in de Sweet Chili-Chipotlesaus.

Mini-varkenshaasspiesjes met gegrilde ananas en barbecuesaus

Ingrediënten (6)

Product

Barbecuesaus

  • 250 g varkenshaas, in kleine blokjes
  • 1 kleine verse ananas, in kleine stukjes
  • 8 prikkers
  • 1 theelepel olijfolie
  • Snuf zout en peper
  • 3 eetlepels Oliehoorn Barbecuesaus

Instructies(4)

  • 1Rijg afwisselend de varkenshaasblokjes en de stukjes ananas aan de prikkers.
  • 2Bestrijk ze licht met olijfolie en bestrooi ze met zout en peper.
  • 3Bak de spiesjes 3–4 minuten per kant op het gourmetstel tot het vlees gaar is en de ananas licht gekarameliseerd is.
  • 4Bestrijk de spiesjes voor het serveren nog met de Oliehoorn barbecuesaus.