
Gourmet nacho’s met Sweet Chili-Chipotlesaus
Een verrassende twist bij de gourmet! Breng de gezelligheid van gourmetten naar een hoger niveau met deze nacho-klassieker. Vul je pannetje met nacho’s, kaas en maak af met advocado en de Sweet Chili-Chipotlesaus. Perfect als tussendoortje terwijl iedereen verder gourmet.
Recept gebaseerd op 4 personen
- Sweet Chili-Chipotlesaus
- Snack
- Gemakkelijk
- Voor 4 porties

Ingrediënten (8)
- 1 zak nacho’s
- 200 g geraspte kaas(bijvoorbeeld cheddar of een kaas mix
- 1 avocado in blokjes gesneden
- 1 kleine rode ui (fijngehakt)
- 1 jalapeño (in ringetjes, optioneel)
- 100 ml Oliehoorn Sweet Chili-Chipotlesaus
- Olijfolie
- Optioneel: een bos ui of koriander
Instructies(7)
- 1
Vet de gourmetpannetjes licht in met olijfolie en verwarm deze voor.
- 2
Verspreid een laag nacho’s gelijkmatig over de pannetjes.
- 3
Bestrooi de nacho’s met de geraspte kaas, avocado, rode ui, en jalapeño.
- 4
Giet de Sweet Chili-Chipotlesaus over de nacho’s.
- 5
Laat de nacho’s onder de gourmetplaat ongeveer 5-8 minuten bakken, of totdat de kaas gesmolten en lichtbruin is. Houd een oogje in het zeil zodat de nacho’s niet verbranden.
- 6
Serveer de nacho’s direct van de gourmetplaat, en top af met bos ui en koriander.
- 7
Om het nog lekkerder te maken kun je de Sweet Chili-Chipotlesaus aan de zijkant aanbieden voor meer pittigheid.
Bekijk ook eens