Zin in een stevige portie comfort food? Deze frikandel speciaal met kruidige Zeedijk mayonaise is een echte traktatie voor de #sausfreaks onder ons. Probeer het zelf! Maar wees gewaarschuwd: hij is superverslavend.
Lees meerWil je indruk maken op je gasten tijdens Pasen? Probeer dan deze groene asperges met prosciutto crudo en tonijnmayonaise! Het gerecht is perfect als brunch, lunch of voorgerecht en wij leggen stap voor stap uit hoe je het maakt. Fijne Pasen, sausfreaks!
Lees meerWe geven je het ultieme recept: mini frikandelbroodjes! Natúúrlijk met curry, mayonaise en uitjes. Jouw vertrouwde snack in een nieuw, schattig jasje.
Lees meerBen jij team mayonaise of ga je toch voor fritessaus? In ons land lopen de meningen gigantisch uiteen. Wij vroegen onze sausoloog Erwin - het toeziend oog op de kwaliteit van onze producten - om je het verlossende woord te geven: dit is het échte verschil tussen fritessaus en mayonaise!
Lees meerIn een handomdraai op tafel en boordevol vitamines. Deze salade met gegrilde groenten is perfect voor een doordeweekse avond! Extra fijn: houd de leftovers apart en geniet de volgende dag van een voedzame lunch.
Lees meerEen glas bubbels, rijkelijk gevulde borrelplank, fonkelende sterretjes en… saus van de bovenste plank. Het zijn dé ingrediënten voor een smaakvolle start van het nieuwe jaar! Maak er een feestje van. Wij zijn er altijd bij om het lekkerder te maken, ook in 2024!!
Lees meer