Gourmetburgers: klein formaat, groot plezier! Mini hamburgers horen bij een feestelijke gourmetavond. Laat iedereen de burgers zelf beleggen met frisse toppings en een flinke lepel hamburgersaus. Een hit voor de kids, maar ook een favoriet bij volwassenen.
Lees meerGezelligheid op tafel, met een vleugje zee! Laat de gourmetplaat bruisen met een selectie van vis: denk aan zalm, witvis of garnalen. Serveer met een knoflooksaus als smaakmaker.
Lees meerShoarma met een frisse upgrade! Krokant gebakken shoarma op een vers broodje, rijk belegd met gegrilde paprika, tomaat, komkommer en veldsla. Maak af met een royale klodder knoflooksaus.
Lees meerDe lekkerste karbonades? Die eet je natuurlijk met Oliehoorn Brander Mayonaise! Met dit klassieke karbonade-recept zit je sowieso 'gebakken'. Of nou ja... gegrild!
Lees meerHet beste van 2 werelden: Pizza én Truffelmayonaise. We love it! Deze combinatie komt misschien als een verrassing, maar geloof ons; dit is een heerlijk aangename verrassing! Ga jij 'm maken?
Lees meerWil jij het échte broodje Zeedijk maken zoals ze ‘m bij Slagerij Vet op de Amsterdamse Zeedijk maken? Dat kan! Met dit recept bouw jij in een handomdraai dit heerlijke broodje. Dat wordt smullen!
Lees meer