Home / Inspiratie / Luxe borrelplank met een speciaal sausje
Recepten
Luxe borrelplank met een speciaal sausje
Ingrediënten
Voor de saus
100 gram Oliehoorn-mayonaise
8 groene olijven
3 à 4 zongedroogde tomaatjes
1 eetlepel yoghurt
een kneepje citroensap
peper
Zo maak je het
Doe alle ingrediënten voor de saus in een hoge beker en pureer glad met een staafmixer.
Schep de saus in een mooi kommetje en maal er nog een beetje extra peper overheen.
Zet de saus op een borrelplank en vul de plank met alles wat je lekker vindt. Kaas, vleeswaren, olijven, tomaatjes, augurkjes, druiven; alles kan! Leg er vooral ook allerlei borreltoastjes op, die zijn heerlijk om in de saus te dippen.
Bij wie is de volgende borrel? Aankomen met lege handen is natuurlijk een no-go. Wij hebben hét recept waar je altijd punten mee scoort: ga deze week voor gevulde kaas- gehaktballetjes!