Meng de tonijn, Oliehoorn Mayonaise en citroensap in een middelgrote kom. Prak de tonijn een beetje met een vork zodat het goed vermengd is met de mayonaise en citroensap.
Voeg de fijngehakte bleekselderij, ui en eventueel de verse peterselie toe aan het mengsel. Roer alles goed door elkaar.
Breng de tonijnsalade op smaak met zout en peper.
Proef de tonijnsalade en pas indien nodig de hoeveelheid mayonaise, citroensap of kruiden aan naar jouw voorkeur.
Dek de kom af en laat de tonijnsalade minstens 30 minuten in de koelkast rusten om de smaken te laten mengen.
Broodje braadworst Curry met witlofsalade, blauwe kaas en walnoten
Mmmm, dat smaakt naar meer. Deze variant op het klassieke broodje braadworst is er echt één om jouw vingers bij af te likken. Fris, licht pittig én heerlijk zoet door onze currysaus.
In een handomdraai op tafel en boordevol vitamines. Deze salade met gegrilde groenten is perfect voor een doordeweekse avond! Extra fijn: houd de leftovers apart en geniet de volgende dag van een voedzame lunch.