Recepten
Gevulde truffel-eitjes
Ingrediënten
Voor circa 4 personen
- 6 eieren
- 3 el Oliehoorn Truffelmayonaise
- 1 theelepel citroensap
- Zout en peper naar smaak
- Verse bieslook, fijngehakt, voor garnering
- Optioneel: 30 g kaviaar
Zo maak je het
- Kook de eieren in een pan met kokend water gedurende 10 minuten. Spoel ze daarna af onder koud water en pel ze voorzichtig.
- Snijd de eieren doormidden en verwijder de eidooiers. Doe de eidooiers in een kom.
- Prak de eidooiers met een vork en voeg Oliehoorn Truffelmayonaise, citroensap, zout en peper toe. Meng alles goed door elkaar tot een gladde massa.
- Proef het mengsel en breng het indien nodig verder op smaak.
- Ben je tevreden over de smaak? Vul dan de lege eiwitten royaal met het truffel-ei mengsel.
- Garneer de eitjes met verse bieslook en serveer deze op tafel.
Tip: Schep een kleine hoeveelheid kaviaar bovenop elk gevuld ei, voor een luxe twist!
Eet smakelijk!