Meng in een kleine kom de Oliehoorn Mayonaise met 1 el olijfolie, de geraspte knoflook en citroensap. Voeg naar smaak zout en peper toe tot de aioli helemaal naar jouw smaak is. Zet het mengsel in de koelkast terwijl je de maïskolven bereidt.
Verwarm de barbecue voor op middelhoog vuur.
Bestrijk elke maïskolf met olijfolie en breng op smaak met zout en versgemalen peper. Leg de maïskolven op de grill en rooster ze, al draaiende, tot ze gelijkmatig goudbruin en licht geschroeid zijn, circa 10-12 minuten.
Haal de gegrilde maïskolven van de barbecue en leg ze op een serveerschaal. Serveer de maïskolven warm, met de knoflook aioli er overheen of als dip erbij.
Geen dijken, maar burgers bouwen! Opzoek naar de lekkerste kipburger? Wij hebben de tip; het zit 'm in de saus. Deze lekkere kipburger met onze lokale held 'Zeedijk mayonaise’ maakt van elk diner een feestje.
De lekkerste tonijnsalade maak je zelf! Heerlijk hartig, lichtzuur, fris en romig van smaak. Extra lekker door onze authentieke Oliehoorn mayonaise. Perfect voor een lunchbroodje of als borrelhapje met toastje.