Wat 'n weertje hé! Heb jij al plannen gemaakt voor het weekend? Wij hebben dé perfecte tip om volop van deze temperaturen te genieten: gevulde portobello's! Gevuld met spinazie en afgetopt met onze heerlijke truffelmayonaise. Laat je innerlijke chef-kok schitteren en ontdek hoe eenvoudig het is om deze culinaire verrassing op tafel te toveren.
Lees meerJe kan er niet omheen: de Bang Bang cauliflower is helemaal hot. Zoek jij een snack waar je ook bij de vega-sausfreak punten scoort? Dan is dit de perfecte keuze. Het beste van alles: je hoeft geen sterrenchef te zijn om deze lekkernij op tafel te toveren.
Lees meerZin in een stevige portie comfort food? Deze frikandel speciaal met kruidige Zeedijk mayonaise is een echte traktatie voor de #sausfreaks onder ons. Probeer het zelf! Maar wees gewaarschuwd: hij is superverslavend.
Lees meerWil je indruk maken op je gasten tijdens Pasen? Probeer dan deze groene asperges met prosciutto crudo en tonijnmayonaise! Het gerecht is perfect als brunch, lunch of voorgerecht en wij leggen stap voor stap uit hoe je het maakt. Fijne Pasen, sausfreaks!
Lees meerWe geven je het ultieme recept: mini frikandelbroodjes! Natúúrlijk met curry, mayonaise en uitjes. Jouw vertrouwde snack in een nieuw, schattig jasje.
Lees meerIn een handomdraai op tafel en boordevol vitamines. Deze salade met gegrilde groenten is perfect voor een doordeweekse avond! Extra fijn: houd de leftovers apart en geniet de volgende dag van een voedzame lunch.
Lees meer