Consumenten
Professionals
Direct bestellen?
Bezoek webshop

Industrie

Home / Inspiratie / Tex-mex vis in een taco
Recepten

Tex-mex vis in een taco

Tex Mex Vistaco's met Oliehoorn Mayonaise

Weer eens wat anders dan de welbekende lekkerbek; vis in een taco. Een veel gebruikt recept in de tex-mex keuken en wij snappen wel waarom. Nóg lekkerder als je ‘m serveert met een frisse limoenmayonaise, dus buen provecho!

Ingrediënten voor de vis in taco

Zo maak je het

  1. Kook de maiskolven 10 minuten in gezouten water en bak daarna op de barbecue of in een gewone koekenpan rondom goudbruin. Snijd de maïs van de kolven.
  2. Maak een fris sausje van limoen en mayonaise. Proef hoe zuur jij het lekker vindt en voeg meer limoen of mayonaise naar smaak toe.
  3. Snijd de kabeljauw in grove stukken en marineer met peper, zout, olijfolie en de geraspte schil en sap van de limoen. Bak de vis dan net gaar en voeg de mais op het laatst toe.
  4. Bak ondertussen de tortilla’s in een andere koekenpan goudbruin en warm.
  5. Serveer de tortilla’s gevuld met het vis-mais mengsel en een flinke lepel limoenmayonaise.

Eet smakelijk!

Bekijk Mayonaise