Verwarm de oven voor op 200 graden en zet de grillstand aan.
Spoel de aspergetips en de tomaatjes voorzichtig schoon onder de kraan. Laat de tomaatjes aan de takjes zitten. Dep droog met wat keukenpapier.
Leg een velletje bakpapier in een ovenschaal en leg de aspergetips en tomaatjes in de schaal. Besprenkel met een beetje olijfolie en breng op smaak met peper en zout.
Schuif de ovenschaal de oven in en grill de groente 15 minuten.
Maak ondertussen de dressing. Meng de vegan mayonaise, mosterd, honing en citroensap door elkaar. Hak de dille fijn en roer dit er ook doorheen. Breng de dressing op smaak met een beetje peper en zout.
Scheur de blaadjes baby romaine sla van de krop en verdeel over een grote schaal. Schep er wat dressing overheen.
Leg de gegrilde groente op de slablaadjes. Snijd de rode ui in fijne halve maantjes en verdeel dit over de salade.
Top af met nog een beetje extra dressing en wat Parmezaanse kaas. Serveer de rest van de dressing er los bij voor wie van extra dressing houdt.