200 g kabeljauwfilet, zeebaarsfilet of schelvisfilet in blokjes gesneden
Optioneel: 200 g grote gepelde garnalen
1 citroen in partjes gesneden
Olijfolie
Verse kruiden zoals dille, peterselie of basilicum
Peper en zout naar smaak
1 courgette in dunne plakjes gesneden
1 rode paprika in dunne reepjes gesneden
Cherrytomaatjes
Oliehoorn knoflooksaus
Zo maak je het
Snijd de kabeljauw, zeebaars of schelvis in blokjes of dunne plakjes. Dep deze goed droog met keukenrolpapier.
Meng de witvis met een beetje olijfolie, peper, zout en verse kruiden zoals dille of peterselie. Leg de vis op een schaal.
Eventueel kun je de garnalen kort marineren in olijfolie, knoflook en citroensap voor extra smaak.
Snijd naar wens de groenten in kleine stukjes die makkelijk op de gourmetplaat kunnen.
Tijd om te grillen! Iedereen kan zijn stukje witvis (kabeljauw, zeebaars of schelvis) en garnalen naar smaak grillen. De groenten kunnen ernaast worden gegrild.
Huisgemaakte inktvisringen met Oliehoorn Fritessaus
Ben jij ook zo gek op inktvisringen? Met dit recept maak je ze gemakkelijk zelf, heerlijk vers en knapperig! En met een goede klodder Oliehoorn Fritessaus, zijn ze helemaal onweerstaanbaar.
De lekkerste tonijnsalade maak je zelf! Heerlijk hartig, lichtzuur, fris en romig van smaak. Extra lekker door onze authentieke Oliehoorn mayonaise. Perfect voor een lunchbroodje of als borrelhapje met toastje.