Consumenten
Professionals
Direct bestellen?
Bezoek webshop

Industrie

Home / Inspiratie / Gevulde truffel-eitjes
Recepten

Gevulde truffel-eitjes

Gevulde Truffel-eitjes van Oliehoorn

Ingrediënten

Voor circa 4 personen

  • 6 eieren
  • 3 el Oliehoorn Truffelmayonaise
  • 1 theelepel citroensap
  • Zout en peper naar smaak
  • Verse bieslook, fijngehakt, voor garnering
  • Optioneel: 30 g kaviaar

Zo maak je het

  1. Kook de eieren in een pan met kokend water gedurende 10 minuten. Spoel ze daarna af onder koud water en pel ze voorzichtig.
  2. Snijd de eieren doormidden en verwijder de eidooiers. Doe de eidooiers in een kom.
  3. Prak de eidooiers met een vork en voeg Oliehoorn Truffelmayonaise, citroensap, zout en peper toe. Meng alles goed door elkaar tot een gladde massa.
  4. Proef het mengsel en breng het indien nodig verder op smaak.
  5. Ben je tevreden over de smaak? Vul dan de lege eiwitten royaal met het truffel-ei mengsel.
  6. Garneer de eitjes met verse bieslook en serveer deze op tafel.
    Tip: Schep een kleine hoeveelheid kaviaar bovenop elk gevuld ei, voor een luxe twist!

Eet smakelijk!

Truffel mayonaise