Home / Inspiratie / Broodje braadworst Curry met witlofsalade, blauwe kaas en walnoten
Recepten
Broodje braadworst Curry met witlofsalade, blauwe kaas en walnoten
Ingrediënten
Voor circa 4 personen
4 braadworsten
Oliehoorn Currysaus
olijfolie
2 stronkjes witlof, in dunne reepjes gesneden
1 appel, in dunne plakjes gesneden
50 g walnoten, grof gehakt
50 g blauwe kaas, verkruimeld
2 eetlepels citroensap
2 eetlepels olijfolie
4 el krokante uitjes (of lente ui)
Zo maak je het
Meng de witlofreepjes, plakjes appel, gehakte walnoten en verkruimelde blauwe kaas in een grote kom.
Besprenkel met citroensap en olijfolie, en breng op smaak met zout en versgemalen peper. Hussel alles goed door elkaar.
Verwarm de grill voor op middelhoog vuur. Bestrijk de braadworsten lichtjes met olijfolie.
Grill de braadworsten gedurende 8-10 minuten, of tot ze gaar zijn en mooie grillstrepen hebben.
Serveer de gegrilde braadworsten op een broodje met daaronder de witlofsalade. En top af met lekker veel Oliehoorn Currysaus. Garneer met krokante uitjes of lente uitjes.
Laat je verrassen door dit heerlijke recept met onze Zeedijk Mayonaise! De klassieke Ceasar salade in Oliehoorn jasje, voor een buitengewone smaaksensatie.
Geen dijken, maar burgers bouwen! Opzoek naar de lekkerste kipburger? Wij hebben de tip; het zit 'm in de saus. Deze lekkere kipburger met onze lokale held 'Zeedijk mayonaise’ maakt van elk diner een feestje.