Ingrediënten
Voor circa 4 personen
Voor de sukade stoof:
- 800 g sukadelappen
- 2 uien, fijngesnipperd
- 2 wortels, in stukjes
- 2 teentjes knoflook, fijngehakt
- 2 el tomatenpuree
- 2 stengels bleekselderij
- 2 laurierblaadjes
- 2 takjes tijm
- 500 ml runderbouillon
- 250 ml rode wijn
- 2 el azijn
- 2 el bloem
- 3 el olijfolie of boter
Voor de gebakken aardappels:
- 600 g vastkokende aardappels, geschild en in plakjes of partjes
- 3 el olijfolie of boter
- 1 tl paprikapoeder
- 1 tl rozemarijn, fijngehakt
Voor de geroosterde pompoen:
- 1 kleine pompoen (butternut of Hokkaido), in blokjes gesneden
- 2 el olijfolie
- 1 tl komijnpoeder
- Oliehoorn Mayonaise
- Optioneel: 1 tl kaneel