Gezelligheid op tafel, met een vleugje zee! Laat de gourmetplaat bruisen met een selectie van vis: denk aan zalm, witvis of garnalen. Serveer met een knoflooksaus als smaakmaker.
Lees meerShoarma met een frisse upgrade! Krokant gebakken shoarma op een vers broodje, rijk belegd met gegrilde paprika, tomaat, komkommer en veldsla. Maak af met een royale klodder knoflooksaus.
Lees meerDe lekkerste karbonades? Die eet je natuurlijk met Oliehoorn Brander Mayonaise! Met dit klassieke karbonade-recept zit je sowieso 'gebakken'. Of nou ja... gegrild!
Lees meerHet beste van 2 werelden: Pizza én Truffelmayonaise. We love it! Deze combinatie komt misschien als een verrassing, maar geloof ons; dit is een heerlijk aangename verrassing! Ga jij 'm maken?
Lees meerWil jij het échte broodje Zeedijk maken zoals ze ‘m bij Slagerij Vet op de Amsterdamse Zeedijk maken? Dat kan! Met dit recept bouw jij in een handomdraai dit heerlijke broodje. Dat wordt smullen!
Lees meerBen jij ook zo gek op inktvisringen? Met dit recept maak je ze gemakkelijk zelf, heerlijk vers en knapperig! En met een goede klodder Oliehoorn Fritessaus, zijn ze helemaal onweerstaanbaar.
Lees meer