Home / Inspiratie / Gourmet nacho’s met Sweet Chili Chipotlesaus
Gourmet nacho’s met Sweet Chili Chipotlesaus
Ingrediënten
Voor circa 4 personen
1 zak nacho’s
200 g geraspte kaas(bijvoorbeeld cheddar of een kaas mix
1 avocado in blokjes gesneden
1 kleine rode ui (fijngehakt)
1 jalapeño (in ringetjes, optioneel)
100 ml Oliehoorn Sweet Chili Chipotlesaus
Olijfolie
Optioneel: een bos ui of koriander
Zo maak je het
Vet de gourmetpannetjes licht in met olijfolie en verwarm deze voor.
Verspreid een laag nacho’s gelijkmatig over de pannetjes.
Bestrooi de nacho’s met de geraspte kaas, avocado, rode ui, en jalapeño.
Giet de Sweet Chili Chipotlesaus over de nacho’s.
Laat de nacho’s onder de gourmetplaat ongeveer 5-8 minuten bakken, of totdat de kaas gesmolten en lichtbruin is. Houd een oogje in het zeil zodat de nacho’s niet verbranden.
Serveer de nacho’s direct van de gourmetplaat, en top af met bos ui en koriander.
Om het nog lekkerder te maken kun je de Sweet Chili Chipotlesaus aan de zijkant aanbieden voor meer pittigheid.
Een echte klassieker: een heerlijk Hollandse schnitzel, extra lekker gemaakt met de Currysaus van Oliehoorn. Zout en knapperig, met het onderscheidende zoetje van onze Currysaus. Ga jij 'm maken?
Wil jij het échte broodje Zeedijk maken zoals ze ‘m bij Slagerij Vet op de Amsterdamse Zeedijk maken? Dat kan! Met dit recept bouw jij in een handomdraai dit heerlijke broodje. Dat wordt smullen!