300 g kipfilet in kleine blokjes of reepjes gesneden
100 ml Oliehoorn barbecuesaus
1 teentje knoflook fijngehakt
1 eetlepel olijfolie
1 theelepel paprikapoeder
1 theelepel komijnpoeder
8 mini wraps
Oliehoorn barbecuesaus
Cherrytomaatjes gehalveerd
Komkommer in plakjes
Rode ui in dunne ringen gesneden
Sla
Zout en peper naar smaak
Optioneel: verse kruiden zoals peterselie of koriander
Zo maak je het
Meng in een kom de kipstukjes met de Oliehoorn barbecuesaus, zodat de kip lekker gemarineerd is.
Laat de kip ongeveer 15-30 minuten marineren.
Verhit de gourmet pannetjes en vet deze licht in met een beetje olijfolie.
Kip gaar je in ongeveer 4-5 minuten, afhankelijk van de grootte van de stukjes.
Voeg tijdens het bakken eventueel nog wat extra Oliehoorn barbecuesaus toe voor extra smaak en glans.
Verwarm de mini wraps op de plaat terwijl de kip bakt.
Zet cherrytomaatjes, komkommer, rode ui en sla klaar zodat iedereen zijn eigen gourmetkip-wraps kan maken. Maak hem af met nog extra Oliehoorn barbecuesaus
Onmisbaar bij de BBQ en vooral ontzettend lekker! Jouw maïskolven maak je extra lekker deze huisgemaakte aioli. Simpel, maar verrukkelijk. Ga jij 'm maken?