Wil je indruk maken op je gasten tijdens Pasen? Probeer dan deze groene asperges met prosciutto crudo en tonijnmayonaise! Het gerecht is perfect als brunch, lunch of voorgerecht en wij leggen stap voor stap uit hoe je het maakt. Fijne Pasen, sausfreaks!
Lees meerWe geven je het ultieme recept: mini frikandelbroodjes! Natúúrlijk met curry, mayonaise en uitjes. Jouw vertrouwde snack in een nieuw, schattig jasje.
Lees meerIn een handomdraai op tafel en boordevol vitamines. Deze salade met gegrilde groenten is perfect voor een doordeweekse avond! Extra fijn: houd de leftovers apart en geniet de volgende dag van een voedzame lunch.
Lees meerEen glas bubbels, rijkelijk gevulde borrelplank, fonkelende sterretjes en… saus van de bovenste plank. Het zijn dé ingrediënten voor een smaakvolle start van het nieuwe jaar! Maak er een feestje van. Wij zijn er altijd bij om het lekkerder te maken, ook in 2024!!
Lees meerDe perfecte match met onze Zeedijk-mayonaise? Een lekker kippetje! Slagerij Vet is onder Amsterdammers dé place to be voor het fameuze broodje Zeedijk. Maar ook jij kan thuis genieten van onze nieuwe kerriemayonaise. Bijvoorbeeld met dit broodje krokante kip. Geloof ons, hij is onweerstaanbaar lekker.
Lees meerBij wie is de volgende borrel? Aankomen met lege handen is natuurlijk een no-go. Wij hebben hét recept waar je altijd punten mee scoort: ga deze week voor gevulde kaas- gehaktballetjes!
Lees meer