Een echte klassieker: een heerlijk Hollandse schnitzel, extra lekker gemaakt met de Currysaus van Oliehoorn. Zout en knapperig, met het onderscheidende zoetje van onze Currysaus. Ga jij 'm maken?
Lees meerEens wat anders; wist je dat je verrassend lekkere gerechten kunt maken met rauwe zalm? Met deze toevoeging van rode biet en mierikswortel-mayo steelt jouw hapjestafel zeker de show!
Lees meerMmmm, dat smaakt naar meer. Deze variant op het klassieke broodje braadworst is er echt één om jouw vingers bij af te likken. Fris, licht pittig én heerlijk zoet door onze currysaus.
Lees meerLaat je verrassen door dit heerlijke recept met onze Zeedijk Mayonaise! De klassieke Ceasar salade in Oliehoorn jasje, voor een buitengewone smaaksensatie.
Lees meerMaak jouw Paasbrunch compleet met deze heerlijk gevulde eitjes met een unieke truffel-twist! Extra lekker door onze Oliehoorn Truffelmayonaise met echte zwarte zomertruffel.
Lees meerVitello tonnato met een sensausionele upgrade; huisgemaakt van kalfslende met een unieke dressing waarin Oliehoorn Brander mayonaise onmisbaar is!
Lees meer