Een luchtige, hartige kaasmuffin boordevol smaak, met een krokant randje en zacht binnen door de Oliehoorn mayonaise. Lekker als tussengerecht of voor bij de Paasborrel! Klein van stuk, groots in smaak.
Lees meerPerfect voor een luxe Paasbrunch! Vers broodje rosbief met romige truffelmayonaise, geroosterde pijnboompitten en Parmezaanse kaas. Een smaakvolle combinatie. Makkelijk te maken maar moeilijk te weerstaan.
Lees meerMalse kipsaté spiesjes met een subtiele grillsmaak in combinatie met de fris, zoete knoflooksaus. Simpel maar zó lekker! Gewoon vanuit de grillpan of oven. Waar wacht je nog op? Spiesen in de aanslag en genieten maar!
Lees meerDe echte Britse klassieker zelf maken? Dit gerecht is een feest voor je zintuigen, met een balans van de ziltige frisheid en de knapperige friet. Of je nu een stevige lunch zoekt die je niet kunt weerstaan, of een avondmaaltijd met je vrienden. Maak 'm nu zelf met dit recept!
Lees meerDit gerecht is om je vingers bij af te likken! Pure winterse smaken van het seizoen. Van de eerste tot de laatste hap, je zult blijven genieten! Perfect voor een gezellige avond aan tafel.
Lees meerKrokant van buiten, smeuïg van binnen met een pittig sausje. Wie kan daar nou nee tegen zeggen? Deze heerlijke kaasballetjes als snack bij de borrel is onweerstaanbaar lekker. Een keer dippen en je bent verkocht!
Lees meer