Consumenten
Professionals
Direct bestellen?
Bezoek webshop

Industrie

Home / Inspiratie / Gevulde portobello’s met spinazie en truffelmayonaise
Recepten

Gevulde portobello’s met spinazie en truffelmayonaise

Gevulde portobello’s met spinazie en truffelmayonaise - Oliehoorn

Ingrediënten

voor 4 stuks

  • 4 portobello’s
  • een scheutje olijfolie
  • 400 gram spinazie
  • 2 sjalotjes
  • 2 teentjes knoflook
  • peper en zout
  • handje geraspte Parmezaanse kaas
  • truffelmayonaise

Zo maak je het

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden. Leg een vel bakpapier in een ovenschaal.
  2. Snijd de steeltjes van de portobello’s en hol ze voorzichtig een beetje uit met een theelepeltje.
  3. Snipper de sjalotjes heel fijn. Hak de knoflook. Verhit een scheutje olijfolie in een ruime koekenpan of wok. Fruit de sjalotjes een paar minuutjes aan. Voeg dan de knoflook toe en bak een minuutje mee.
  4. Voeg dan handje voor handje de spinazie toe en schep goed om totdat alle spinazie geslonken is. Breng op smaak met wat peper en zout.
  5. Vul de portobello’s met de spinazie. Plaats ze in de ovenschaal en bak ze 12 à 15 minuutjes af in de oven.
  6. Garneer de portobello’s met wat Parmezaanse kaas en kleine toefjes truffelmayonaise.

Eet smakelijk!

Bekijk truffelmayonaise