Consumenten
Professionals
Direct bestellen?
Bezoek webshop

Industrie

Home / Inspiratie / Kaas ui rösti met currysaus
Recepten

Kaas ui rösti met currysaus

Kaas ui rösti met currysaus - Oliehoorn inspiratie

Rösti: van oorsprong een ontbijtgerecht uit Zwitserland, maar hier vooral bekend als ingrediënt voor ‘t avondeten. En als echte aardappeleters zijn wij gék op een andere bereidingswijze van een van onze favoriete ingrediënten: aardappelen. Vooral als het zo lekker smaakt als in het recept hieronder!

Ingrediënten voor de kaas ui rösti

voor 4 personen

Zo maak je het

  1. Schil en rasp de aardappels. Rasp ook de ui.
  2. Doe de aardappel en ui in een kom. Voeg het ei, de kaas en het gerookte paprikapoeder toe. Breng op smaak met een beetje peper.
  3. Spatel alles goed door elkaar.
  4. Zet een koekenpan op het vuur en verhit de boter of olie. Schep het rösti-mengsel in de pan en druk goed aan.
  5. Bak de rösti 10 minuten op halfhoog vuur en met de deksel op de pan. Keer hem daarna voorzichtig om met behulp van een groot bord.
  6. Bak vervolgens de andere zijde 10 minuten op halfhoog vuur met de deksel op de pan. Let erop dat de rösti niet te donker wordt.
  7. Schuif hem daarna op een groot bord en snijd in stukjes. Serveer met curry.

Eet smakelijk!

Bekijk Currysaus