Consumenten
Professionals
Direct bestellen?
Bezoek webshop

Industrie

Home / Inspiratie / Tosti zonder gebruik van de tosti-ijzer
Recepten

Tosti zonder gebruik van de tosti-ijzer

Tosti zonder gebruik van de tosti-ijzer - Oliehoorn inspiratie

Omdat de sneeuwvlokken ook afgelopen week nog neerdwarrelden. Gooien we er vandaag  een recept in voor deze heerlijke winterse dag. De pantosti met Zwitserse bergkaas en spinazie maakt jou warm. En het geheim van de chef is dat de tosti extra krokant is door hem voor het bakken in te smeren met mayonaise. Kende jij deze lifehack al?

Ingrediënten voor de pantosti met spinazie en emmentaler

Zo maak je het

  1. Snijd de bosui en bak deze vervolgens met de spinazie bosui in een pan. Voeg een geperst teentje knoflook toe en bak het mengsel een paar minuten tot de spinazie geslonken is.
  2. Meng de roomkaas en emmentalerkaas door de bosui en spinazie heen en bak kort aan, zodat de kaas smelt. Blijf omscheppen, zodat het niet bruin bakt maar de kaas wel smelt. Breng hoog op smaak met peper en zout.
  3. Smeer een van de sneedjes brood met mayonaise in en leg de mayonaise kant in de pan, leg hierop het kaas-spinazie mengsel en hierop het andere sneetje broodje. Smeer de bovenkant hiervan in met mayo. Doe de deksel op de pan zodat de tosti helemaal warm kan worden.
  4. Draai de tosti om en laat dan ook die kant mooi goudbruin worden. Serveer met curry.

Genieten maar!

Bekijk Mayonaise